Като продължавате да посещавате този сайт, вие приемате използването на „бисквитки“, за да можем да предоставим статистика на посетителите, да ви предоставим целево съдържание, което е адаптирано към вашите интереси и да улесним обмена със социалните мрежи.  Допълнителна информация за „бисквитките“ и техните настройки можете да намерите в нашата политика за поверителност.

Стани Демонстратор

Visual

Какво означава да бъдете Демонстратор на Tupperware

Означава да представяте продуктите на Tupperware, демонстрирайки ги в домашни условия. Можете да го правите и вие, започвайки от своите приятели и познати. Започва се с една демонстрация, после втора, трета... много e лесно!

Живейте удовлетворяващия живот, който заслужавате, всеки ден

Tupperware силно цени правото Ви да изберете живота, който искате да водите. Това означава, съвместяването на работата със семейството и цялостния ви начин на живот. Ние държим да харесвате това, което правите, да печелите това, което искате, да се чувствате ценени, учейки се от положителни, вдъхновяващи хора, и да сте възнаградени и признати. Ние създаваме среда, която насърчава успеха ви - среда, в която всеки иска да ви види как успявате. Единственият лимит е този, който вие си поставите.

Насладете се на вашата свобода и гъвкавост

С присъединяването си към нас, вие ще имате свободата и гъвкавостта да създадете своя работен ден. Не се изисква опит! Вземете си почивка, когато решите и печелете толкова, колкото искате.

Бъдете възнаградени за усилията си

Невероятни награди, признание - това е само част от възнаграждението в Tupperware. Мечтани екскурзии,  вълнуващи изживявания и звездни моменти - всичко това ще споделим заедно.

Вече питате ли се "Как да стартирам?"