Нуждаем се от хора точно като теб

Искаш ли да научиш повече?

Които са лъчезарни

Искаш ли да научиш повече?

Които обичат да помагат

Искаш ли да научиш повече?

Присъедини се към нас!

Искаш ли да научиш повече?

Ето тук идваш ти!

 • content_section_text_picture_item 792

Ето тук идваш ти!

Демонстраторът на Tupperware е човек, който обича да бъде сред хора. Мотивиран е да се развива и отдадено да променя своя живот и живота на другите.

Характеристики и предимства в Tupperware

Демонстратор

Клиент

Специални оферти в месечни промоции

Подаръци за домакинята на партито

Кулинарни рецепти

20-24% отстъпка от продуктите на Tupperware

ВИП оферти

Участие в конференции и срещи на Tupperware

Безплатни обучения

Възможност за допълнителни приходи и кариера

1, 2, 3, 4... СТАРТ!

4 лесни стъпки... Без CV или мотивационно писмо!

 • Стъпка 1

  Попълни формуляра.

 • Стъпка 2

  Демонстратор на Tupperware ще се свърже с теб.

 • Стъпка 3

  Още с първата си поръчка, получаваш подарък.

 • Стъпка 4

  Напред към успешна кариера!

Всеки от нас има собствена история.

Петя Апостолова

Станах част от семейство на Tupperware на шега, за да получавам любимите си продукти като подаръци. Взех решението и на другия ден вече бях организирала парти. Така започна моето пътуване в света на Tupperware - емоционално, цветно и много забавно.  Какво продължава да ми дава Tupperware, след като вече имам почти всички продукти? Подаръци, пътувания в страната и чужбина, „щипка любов”. Това обаче не е основното. Сега съм уверена в себе си и вярвам, че мога да се справя с всичко. Виждам успехите си, защото тук те винаги са възнаградени и се научих да ги ценя. С Tupperware разбрах, че когато има хора, които вярват в мен и хора, на които аз вярвам, всичко е възможно. За мен Tupperware все още е хоби и страст, но знае ли човек - какво по-хубаво от това един ден да работиш хобито си!

 • Десислава Ненкова

  Запознах се с Tupperware през далечната 1999 г. Всичко започна като на шега с парти в дома ми. Бях Домакиня, после клиент и реших да стана Демонстратор, за да имам още повече продукти. 
  Tupperware сбъдна детските ми мечти - още първата година спечелих пътуване до Дисниленд, Париж, Падуа и Венеция. Обиколила съм много атрактивни дестинации и съм срещнала стотици усмихнати хора, с които сега сме приятели. 
  Имам две прекрасни момчета на 10 и 13 години, които не могат да си представят да носят храна в друго, освен в кутия за сандвич на Tupperware. Сега съм уверена и финансово независима жена с доволно и щастливо семейство и чудесен екип, на който мога да разчитам!

 • Поли Терзиева

  Още щом взех първия съд, разбрах, че Tupperware ми помага да открадна повече време за себе си и семейството. 
  Споделях емоцията от качеството на продуктите с познати и неусетно станах Ръководител, а след това и Тим Лидер. Изградих прекрасен екип, с който много се гордея. 
  В началото работех в друга компания, а с Tupperware се разтоварвах. Срещнах позитивни и усмихнати хора и реших, че искам работата ми да носи положителни емоции и удовлетворение, а положените усилия да се забелязват. За 2 години постигнах това, което в предходната компания ми костваше 14-годишен труд!