Като продължавате да посещавате този сайт, вие приемате използването на „бисквитки“, за да можем да предоставим статистика на посетителите, да ви предоставим целево съдържание, което е адаптирано към вашите интереси и да улесним обмена със социалните мрежи.  Допълнителна информация за „бисквитките“ и техните настройки можете да намерите в нашата политика за поверителност.

Дарителска кампания 2022 - Да дарим подкрепа

Дарителска кампания 2022 - Да дарим подкрепа

Октомври месец за нас е времето от годината, в което най-силно изпълваме сърцата си с вяра в доброто и надежда, че заедно можем да направим живота на нуждаещите се по-добър, подавайки им ръка за помощ. 

Затова се обединяваме с нашите Демонстратори и за шеста поредна година ви призоваваме да се включите в нашата благотворителна кампания и заедно да дарим подкрепа!

Тази година избрахме много обичан и функционален продукт - КМУ 300 мл, като 5 лв. от продажбата на всеки съд ще дарим за благотворителната ни кауза. Тази купичка в красив цвят ще бъде от изключителна полза в домакинството, но и всеки път щом я вземете в ръце, ще ви напомня за подкрепата, която сте дарили.

Нашите партньори в каузата са Български Червен кръст и Фондация Bcause.

С една част от събраните средства ще подкрепим социалната услуга на Български Червен кръст - "Домашни грижи". 

За жалост в наши дни много от възрастните хора в малките населени места остават сами заради загуба на близки или емиграция на членове на семейството. В следствие на заболявания, трудноподвижност и други фактори, те изпадат в огромно затруднение да извършват за себе си дори ежедневни дейности, като пазаруване, хигиена, хранене, посещение на лекар.
Подкрепяйки социалната услуга на Български Червен кръст, ние ще помогнем за подобряването на ежедневието на нуждаещите се възрастни хора, ще им вдъхнем надежда, че има кой да се погрижи за тях, ще ги вдъхновим да усетят топлината, че не са сами на този свят и след изживян достоен живот, могат да изживеят достойно и старините си.

Другата част от средствата ще дарим на Фондация Bcause, за кампанията в тяхната платформа за набиране на средства в помощ на пострадалите от наводненията села в Карловско.

Дарените средства към Фондация Bcause ще отидат в кампанията "Помощ за хората от наводнените села в община Карлово". Пред природните бедствия всички сме безсилни. Те за секунди променят съдби, унищожават градени с години животи, остават хората без подслон, без имущество, изпълнени с отчаяние и страх от неизвестното. Нека заедно им покажем, че надежда има, че подкрепа има и да им помогнем да погледнат към бъдещето с по-леко сърце.

С всеки закупен съд - вие дарявате подкрепа!

Благодарим ви!