Като продължавате да посещавате този сайт, вие приемате използването на „бисквитки“, за да можем да предоставим статистика на посетителите, да ви предоставим целево съдържание, което е адаптирано към вашите интереси и да улесним обмена със социалните мрежи.  Допълнителна информация за „бисквитките“ и техните настройки можете да намерите в нашата политика за поверителност.

Отиди на парти

Стани Гост на Парти

Visual

Tupperware партито е чудесна възможност да се насладите на времето си с приятели или нови хора, да се посмеете, да побъбрите, като същевременно научавате за новите ни продукти. Наш Демонстратор ще ви запознае с предложенията ни, а вие ще се забавлявате. Tupperware партито е всичко това. И още много.
Освен добре прекарано време, на парти ще научите много полезни съвети, нови рецепти, практични идеи за ефективна подредба и съхранение и най-вече как да спестите време, което все не ни достига.

Искате да станете част от такова парти, но нямате възможност да го организирате? Тогава станете Гост. Гост на Tupperware парти може да бъде всеки - нужно е само желание.  Желаете да присъствате на Парти, но все още не сте били поканени на такова? Не познавате Демонстратор?

Пишете ни, а ние ще ви свържем с Демонстратор близо до вас, който да ви покани на парти.