Като продължавате да посещавате този сайт, вие приемате използването на „бисквитки“, за да можем да предоставим статистика на посетителите, да ви предоставим целево съдържание, което е адаптирано към вашите интереси и да улесним обмена със социалните мрежи.  Допълнителна информация за „бисквитките“ и техните настройки можете да намерите в нашата политика за поверителност.

Пепи Макавеева

 Ръководител на група

Visual

     За първи път чух за съдовете на Tupperware от моя приятелка през далечната 2002. В началото бях скептично настроена. След първото парти обаче, на което бях Домакиня и на което с приятелките ми искрено се забавлявахме и наслаждавахме на прекрасните продукти, нещата придобиха друго измерение. Вече убедена в безупречните им качества и красив вид, бях готова да ги презентирам. И така до днес.

За мен Tupperware е сбъдната мечта, даде ми възможност да изградя кариера на ръководител. Благодарение на Tupperware станах уверена в себе си и финансово независима жена. Tupperware ми даде много положителни емоции, подаръци, пътувания в и извън страната, но най-хубавото са приятелствата, които създадох по време на многобройните партита.

Благодаря ти, Tupperware!