Като продължавате да посещавате този сайт, вие приемате използването на „бисквитки“, за да можем да предоставим статистика на посетителите, да ви предоставим целево съдържание, което е адаптирано към вашите интереси и да улесним обмена със социалните мрежи.  Допълнителна информация за „бисквитките“ и техните настройки можете да намерите в нашата политика за поверителност.

Албена Тютюнчева

Ръководител на група 

Visual

      Всичко започна с покана на парти, на което се уверих колко бързо, лесно и здравословно се приготвят ястиятa в прекрасните продукти на Tupperware. Бях силно впечатлена!

Оттогава насам, вече почти 5 години, аз съм все по-голям фен. В началото си купих бутилките, за да пия повече вода. Впоследствие започнах да се храня по-здравословно. Като работещ човек – с работно време около 12 часа на ден, за мен времето наистина е пари.

Много хора в днешно време искат да си изкарват допълнителен доход и Tupperware дава тази възможност – аз просто я предлагам на приятели, близки, домакини, клиенти. Тяхната удовлетвореност ме мотивира да продължавам да споделям с всички с какво се занимавам.

Ценя и обичам продуктите и вече не бих могла да си представя да живея без тях.