Като продължавате да посещавате този сайт, вие приемате използването на „бисквитки“, за да можем да предоставим статистика на посетителите, да ви предоставим целево съдържание, което е адаптирано към вашите интереси и да улесним обмена със социалните мрежи.  Допълнителна информация за „бисквитките“ и техните настройки можете да намерите в нашата политика за поверителност.

Организирай парти

Домакинята - най-важният човек на Партито

Visual

Всички обичаме Партита. Забавни разговори, вкусна храна, среща с нови интересни личности. Tupperware е признатият експерт в Партита и може да сте сигурни, че нашите Партита са много специални. Още по-хубавото е, че да си Домакиня на такова парти е много по-лесно от обикновено.

Да организираш парти на Таперуер означава много неща: получаваш подаръци и отстъпки на продуктите, които харесваш най-много, даваш възможност и на твоите приятели и познати да се запознаят с продуктите чрез демонстрация, и всичко това в компания - забавлявайки се и  приготвяйки заедно рецепти, благодарение на наистина практичните и изключителни съдове!

Tupperware партито не е само за жени. Всички са добре дошли и ще се забавляват еднакво без значение дали са мъже или жени. Когато съставяте списъка с гостите за вашето парти, не забравяйте съпрузите, приятелите и всички останали мъже в кръга ви, които обичат да готвят и също като вас са парти личности.

Да започнеш е лесно. Наш Демонстратор ще ви помогне да изберете тема на партито и разбира се – кои продукти да се демонстрират. Така ви улесняваме, за да може да се наслаждавате на Партито заедно с гостите си. Ако към това прибавиш и своя ентусиазъм и личен принос, успехът ще бъде гарантиран! 

За да благодарим за вашето гостоприемство, Tupperware ви подарява поне един подарък – стойностен и характерен, който се сменя на всеки няколко седмици. Не звучи ли страхотно?Изберете дата, поканете приятели и оставете другото на нас – Парти експертите!

Свържете се с нас още днес!