Като продължавате да посещавате този сайт, вие приемате използването на „бисквитки“, за да можем да предоставим статистика на посетителите, да ви предоставим целево съдържание, което е адаптирано към вашите интереси и да улесним обмена със социалните мрежи.  Допълнителна информация за „бисквитките“ и техните настройки можете да намерите в нашата политика за поверителност.

Десислава Ненкова

Тим Лидер

Visual

  Запознах се с Tupperware през далечната 1999 г. Всичко започна като на шега с парти в дома ми. Бях Домакиня, после клиент и реших да стана Демонстратор, за да имам още повече продукти. 

Tupperware сбъдна детските ми мечти - още първата година спечелих пътуване до Дисниленд, Париж, Падуа и Венеция. Обиколила съм много атрактивни дестинации и съм срещнала стотици усмихнати хора, с които сега сме приятели. 

Имам две прекрасни момчета на 10 и 13 години, които не могат да си представят да носят храна в друго, освен в кутия за сандвич на Tupperware. Сега съм уверена и финансово независима жена с доволно и щастливо семейство и чудесен екип, на който мога да разчитам!