Като продължавате да посещавате този сайт, вие приемате използването на „бисквитки“, за да можем да предоставим статистика на посетителите, да ви предоставим целево съдържание, което е адаптирано към вашите интереси и да улесним обмена със социалните мрежи.  Допълнителна информация за „бисквитките“ и техните настройки можете да намерите в нашата политика за поверителност.

Корпоративна и социална отговорност

Visual

Грижа за околната среда

Грижата за околната среда е сред приоритетите на Tupperware Brands Corporation.  В качествата си на мултимилионна компания с дълга история и установени традиции, ние знаем и вярваме, че притежаваме качествата и инструментите да вдъхновяваме, да оказваме влияние и да осъществяваме промени към по-добро. Затова насочваме голяма част от времето, енергията и идеите си към изграждане и прилагане на стратегии, които да са в помощ на природата и да опазват изчерпаемите й ресурси.

Използвайки Tupperware продукти за всички ваши нужди по съхранение, замразяване, претопляне и сервиране, спомагате за намаляване количество на ежедневно изхвърляните пластмасови обвивки, контейнери и опаковки за еднократна употреба.

С високото качество на нашите продукти, ние гарантираме дълготрайна употреба, което води до намаляване експлоатацията на ресурси, необходими за самия процес на производство. Голяма част от продуктовите ни линии предлагат качествени заместители на съдовете за еднократна употреба, с което се намалява употребата на вредна пластмаса. Освен това, вместо да изхвърляме, ние рециклираме и произвеждаме продукти, невлизащи в съприкосновение с храна, в чиито състав влиза поне 50% рециклиран материал. По този начин не натоварваме околната среда с продукти, за чието пълно разграждане по естествен път са необходими хиляди години.

Всички Tupperware продукти, които са върнати по една или друга причина, се смилат и рециклират, като биват превърнати в саксии, пейки, тръби и други приспособления, невлизащи в контакт с храни. И така, чрез просто връщане на някои от вашите нежелани Tupperware продукти към нас за смилане и рециклиране, Вие помагате и се грижите за околната среда.